De RVA kreeg een ereprijs voor zijn bijdrage en ondersteuning op het gebied van diversiteit en inclusie. De vzw zet zich in voor de professionele inclusie van mensen uit etnische minderheden

31-03-2023

Op 31 maart, tijdens de 7de editie van het 'Employment Forum: Revealing Talents' georganiseerd door de vzw Union, ontving de RVA een ereprijs voor zijn bijdrage en ondersteuning op het gebied van diversiteit en inclusie. De vzw zet zich in voor de professionele inclusie van mensen uit etnische minderheden

Om discriminatie te bestrijden en meer egalitaire samenlevingen te stimuleren, heeft de vzw Union een proactieve aanpak aangenomen, vergezeld van actieplannen om de sociaal-professionele problemen in België aan te pakken. Tijdens het forum werden verschillende instanties die dagelijks werken aan het bevorderen van diversiteit en inclusie beloond. De RVA is er daar één van. We ontvingen een ereprijs voor onze organisatie, die diversiteits- en inclusieprojecten ondersteunt, daarmee een maatschappelijke meerwaarde aan de samenleving geeft,  en een referentie vormt op het gebied van kwaliteit van openbare dienstverlening.

Meer weten ? Bezoek dan de website van de vzw Union (in het Frans)