Follow us on twitter

U bent hier

9. Hoe geef ik de schorsing van de onderbreking aan bij de RVA?

Als werknemer moet u de RVA schriftelijk op de hoogte brengen van de met uw werkgever overeengekomen schorsing van de onderbreking. Daarvoor gebruikt u het "formulier mededeling van schorsing…", dat u vindt op onze website, via de bovenstaande link.

Dat formulier moet ingevuld en ondertekend worden verstuurd naar het kantoor van de RVA dat uw dossier behandelt. Dat is het kantoor van uw woonplaats (*). De contactgegevens van dat kantoor staan in de rubriek 'Contact' van onze website. U vindt ze door uw postcode in te vullen.

Tijdens de lockdown kan het formulier niet altijd via de post worden verstuurd. Het mag in dat geval worden gescand en per mail worden opgestuurd, als bijlage bij het contactformulier. Opdat het formulier bij de juiste dienst van uw kantoor terechtkomt, kiest u het thema 'loopbaanonderbreking/tijdskrediet' en vult u uw postcode en INSZ in.

(*)  Als u niet in België woont, is het bevoegde kantoor van de RVA het kantoor van uw Belgische werkgever. Voor die contactgegevens vult u gewoonweg de postcode in van uw werkgever in de zoekmotor op de contactpagina van onze website.

Een RVA-kantoor zoeken

Top