Follow us on twitter

U bent hier

Stagiair Keukenhulp - zaalpersoneel


Beschrijving van de stage

  • Je helpt bij de bereiding van maaltijden voor het personeel (broodjes, soep, warme maaltijden en desserten).
  • Je bedient de maaltijden aan de toog.
  • Je staat in voor het opruimen van het gebruikte materiaal in de keuken.
  • Je respecteert de voorschriften op vlak van hygiëne volgens HACCP.

Je werkt in de bedrijfskeuken van het hoofdbestuur van de RVA in Brussel waar gemiddeld 400 maaltijden per dag bereid worden.


Jouw profiel

Studies

Je volgt een studierichting hotel/grootkeuken op niveau technisch- of beroepsonderwijs.

Generieke en technische competenties

  • Je beheerst de nodige basis om maaltijden te bereiden in een grootkeuken.
  • Je hecht veel belang aan hygiëne tijdens het werk.
  • Je kan onder tijdsdruk werken en gevraagde deadlines behalen.
  • Je kan goed in team werken.
  • Je bent klantvriendelijk en luisterbereid.

Troeven

Je begrijpt Frans want je werkt in een tweetalige werkomgeving.

 

Wat kan de stage je opleveren?

  • Je werkt zoals de andere RVA-medewerkers mee aan de realisatie van opdrachten van de RVA.
  • Je komt in contact met professionelen waardoor je een beter zicht krijgt op de realiteit van de job of het beroep dat je wenst uit te oefenen.
  • Je krijgt gedurende de stage begeleiding bij je werk.
  • Je ontvangt feedback over je prestaties, je sterke kanten en advies over je verdere opleiding of loopbaan.
  • Je kan ontdekken of de overheidssector iets voor jou is.

 

Praktische informatie

Procedure

Na het invullen van het online aanvraagformulier op onze site ontvang je de contactgegevens van de persoon die jouw stageaanvraag behandelt. Hij/zij zal contact met je opnemen om een afspraak te maken waarbij je je doelstellingen en motivatie voor de stage kunt toelichten.

Een RVA-kantoor zoeken

Top