U bent hier

Tijdskrediet - Loopbaanonderbreking

Een RVA-kantoor zoeken

 • Focus op het tijdskrediet in de privésector

  U werkt in de privésector? Dankzij het tijdskrediet kunt u tijdelijk stoppen met werken of uw arbeidstijd verminderen en zo meer tijd vrijmaken voor uzelf of voor uw naasten. Als u aan bepaalde voorwaarden voldoet betaalt de RVA u een vervangingsinkomen in de vorm van een maandelijkse uitkering.

 • Focus op loopbaanonderbreking in een openbare dienst

  U bent contractueel of vastbenoemd tewerkgesteld in een openbare dienst? Dankzij een gewone loopbaanonderbreking kunt u tijdelijk stoppen met werken of uw arbeidstijd verminderen en zo meer tijd vrijmaken voor uzelf of uw naasten. De RVA betaalt u een vervangingsinkomen in de vorm van een maandelijkse uitkering.

 • Focus op loopbaanonderbreking - ouderschapsverlof

  Dankzij een loopbaanonderbreking in het kader van ouderschapsverlof kunt u tijdelijk stoppen met werken of uw arbeidstijd verminderen en meer tijd vrijmaken voor uw jonge kinderen. Als u aan bepaalde voorwaarden voldoet betaalt de RVA u een vervangingsinkomen in de vorm van een uitkering.

 • Focus op loopbaanonderbreking - medische bijstand

  Dankzij een loopbaanonderbreking in het kader van medische bijstand kunt u tijdelijk stoppen met werken of uw arbeidstijd verminderen en meer tijd doorbrengen aan de zijde van een ernstig ziek gezins- of familielid. De RVA betaalt u een vervangingsinkomen in de vorm van een uitkering.

 • Focus op loopbaanonderbreking - palliatief verlof

  Dankzij een loopbaanonderbreking in het kader van palliatief verlof kunt u tijdelijk stoppen met werken of uw arbeidstijd verminderen en meer tijd doorbrengen aan de zijde van een ongeneeslijke zieke persoon die zich in een terminale fase bevindt.

Top