U bent hier

Nieuw op de RVA-website

24-10-2016

RSS of newsletters zijn niet langer nodig om op de hoogte te blijven van de laatste reglementaire wijzigingen. Voortaan volstaat het om het Twitter-venster op de homepage te openen!

Op donderdag 20 oktober werd een nieuwe versie van de RVA-website online gezet. Naast de gebruikelijke verbeteringen biedt de website nu de mogelijkheid om onmiddellijk en in een oogopslag de reglementaire wijzigingen te volgen.

Twitter houdt u op de hoogte

Dat is de belangrijkste nieuwigheid. Vanaf nu kunt u de reglementaire wijzigingen volgen via Twitter. U heeft er zelfs geen Twitter-account voor nodig. Als u klikt op de Twitter-knop rechts bovenaan op de homepage opent zich een venster met daarin de recentste posts die onder andere de laatste reglementaire wijzigingen weergeven en die ook een link naar het betreffende infoblad of formulier bevatten.

Welke informatie wordt op die manier gedeeld?

Alle belangrijke wijzigingen in de infobladen worden aangekondigd evenals de wijzigingen die aan de formulieren werden aangebracht. Die informatie komt bovenop de nieuwsberichten die reeds via Twitter worden verspreid. De RVA hoopt zo de vele gebruikers op de hoogte te brengen van de recentste bijwerkingen op het vlak van de reglementering.

Een RVA-kantoor zoeken

Top