U bent hier

Certificaat Investors in People - juli 2015

Belangrijke erkenning voor het personeelsbeleid van de RVA

De RVA heeft als eerste federale overheidsdienst een ‘Investors in People’-label gekregen. Dit internationaal gereputeerde human ressourceslabel is een officiële erkenning van de Rijksdienst als aantrekkelijke werkgever.

Aan de toekenning van het label ging een traject van drie jaar vooraf, waarin de RVA een grondige modernisering van zijn personeelsbeleid doorvoerde en medewerkers meer inspraak gaf. Als sterke punten schoven de assessoren van Investors in People België onder meer naar voren: de mogelijkheden om te telewerken, de belangrijke aandacht die besteed wordt aan de opleiding van het personeel, de gestructureerde manier om resultaten op te volgen, de goede verankering van de visie op alle niveaus en het respect dat leidinggevenden tonen voor hun medewerkers.   

Administrateur-generaal Georges Carlens: “Ik ben erg blij met deze nieuwe erkenning voor de RVA. We hebben de voorbije jaren erg veel inspanningen gedaan om een moderne werkgever te zijn, en zullen dat in de komende jaren, wanneer de zogenaamde war for talent nog belangrijker wordt, blijven doen. In een periode waarin de RVA en de rest van de sociale zekerheid te maken krijgt met steeds ingewikkelder wordende reglementering en met ingrijpende besparingen is het belangrijk goede arbeidsomstandigheden te kunnen bieden en om de juiste mensen te kunnen aantrekken. Een officiële erkenning als Investors in People kan hierbij zeker helpen.”

Een RVA-kantoor zoeken

Top