Follow us on twitter

U bent hier

Contactformulier

Voor meer info over uw persoonlijk werkloosheidsdossier (ook werkloosheid met bedrijfstoeslag) neemt u in eerste instantie contact op met uw vakbond of de Hulpkas voor Werkloosheidsuitkeringen.

Voor informatie in verband met loopbaanonderbreking en tijdskrediet vindt u misschien onmiddellijk een antwoord in de rubriek FAQ of kan u klikken op de linken hieronder:

Ik heb mijn fiscale fiche loopbaanonderbreking niet gekregen. Waar vind ik die?

Wat is de stand van zaken van mijn dossier loopbaanonderbreking/tijdskrediet?

Hoeveel bedraagt mijn uitkering loopbaanonderbreking/tijdskrediet?

Loopbaanonderbreking/tijdskrediet: Wanneer word ik uitbetaald?

Voor alle andere vragen, gelieve het formulier hieronder in te vullen.

Opgelet:

De identiteit van de afzender van een mail kan niet nagekeken worden. Het is dus niet mogelijk om via mail uitkeringen of een wijziging in uw persoonlijk dossier aan te vragen (adreswijziging, wijziging van rekeningnummer,...).

Antwoorden op vragen over uw persoonlijk dossier worden altijd opgestuurd per brief of via uw eBox. Het RVA kantoor gebruikt de adressen die gekend zijn in zijn dossiers

Uw identiteit

Waar woon je ?
Aanspreking
Uw nationaal nummer staat op de keerzijde van uw identiteitskaart. Gelieve de cijfers in te voeren zonder blanco of andere leestekens.
Uw nationaal nummer staat op de keerzijde van uw identiteitskaart. Gelieve de cijfers in te voeren zonder blanco of andere leestekens.

Uw gegevens

Uw bericht

Thema
Wat de vrijstellingen betreft, is dit contactformulier bedoeld voor de inwoners van het Vlaamse Gewest en van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Indien u woont in het Waalse Gewest, neem dan contact op met uw uitbetalingsinstelling of met de Forem. Indien u in de Duitstalige Gemeenschap woont, neem dan contact op met uw uitbetalingsinstelling of met de ADG. Voor de activeringsmaatregelen in het Waals Gewest gelieve de website van de Forem te raadplegen of u kunt telefonisch contact opnemen op het nummer 0800 93 947.
Ik ga ermee akkoord dat de RVA mij via e-mail eventueel kan contacteren om mee te werken aan het verbeteren van zijn dienstverlening (enquêtes, focusgroepen ...). Alle verstrekte informatie blijft vertrouwelijk.
Top