Nieuw: attest Loopbaanonderbreking en tijdskrediet aanvragen via Break@Work

22-01-2019

Wanneer u tijdskrediet vraagt aan uw werkgever, bent u verplicht om te bewijzen dat u nog over voldoende rechten beschikt. Voortaan kan u daarvoor online een attest aanvragen via BreakatWork...

Wanneer u tijdskrediet vraagt aan uw werkgever, bent u verplicht om te bewijzen dat u nog over voldoende rechten beschikt. Voortaan kan u daarvoor online een attest aanvragen via BreakatWork. U krijgt het attest dan als pdf in uw e-Box. Ter info, de e-Box is een online brievenbus waarin u documenten kan ontvangen van de federale overheid.

Enkele cijfers

Eén jaar na de lancering van BreakatWork werden bijna 400.000 simulaties uitgevoerd door ongeveer 130.000 bezoekers. Gemiddeld doet een bezoeker dus een drietal simulaties per bezoek. BreakatWork werd het afgelopen jaar ook genomineerd voor de eGov Awards in de categorie Gebruiksvriendelijkheid en voor de DataNews Awards.

Waar vindt u de toepassing?

Surf naar www.breakatwork.be.