Campagne Tree of Trust

22-10-2021

Op vrijdag 22 oktober geven de socialezekerheidsinstellingen, waaronder de RVA, het startschot voor de nieuwe nationale campagne Tree of Trust.

Op vrijdag 22 oktober geven de socialezekerheidsinstellingen, waaronder de RVA, het startschot voor de nieuwe nationale campagne Tree of Trust. Met die campagne zetten we de essentiële rol van de sociale zekerheid tijdens de coronacrisis in de verf.

Op vrijdag 22 oktober schiet deze campagne uit de startblokken met een evenement dat je online kan volgen vanaf 10.30 u. Wat zou er in het afgelopen anderhalf jaar van de samenleving zijn geworden zonder de sociale zekerheid? Die prikkelende vraag is het uitgangspunt van het online evenement. Ministers Frank Vandenbroucke, Pierre-Yves Dermagne, David Clarinval en deskundigen Geert Molenberghs, Karine Moykens en Quentin Detienne maken de balans op. Wil je de livestream volgen?