De RVA valt in de prijzen tijdens de Federale dag van Inclusie

28-11-2022

De RVA behaalde de Best Practice Award voor het sensibiliseringsproject rond inclusie

Het Federale Diversiteits- en Inclusienetwerk organiseerde op 24 november in nauwe samenwerking met de FOD Beleid en Ondersteuning (BOSA) de 10de editie van de Federale dag van Inclusie, met als thema dit jaar: 360°, verschillende standpunten over inclusie'.  

De RVA behaalde tijdens de Federale dag van Inclusie de Best Practice Award voor het sensibiliseringsproject rond inclusie. Onze collega's van de dienst Wellbeing@Work kregen de award uit handen van minister van Pensioenen en Armoedebestrijding Karine Lalieux. Een mooie beloning voor het werk dat ze geleverd hebben en voor de inspanningen die de RVA levert om een inclusieve werkgever en dienstverlener te zijn. 

De andere laureaten waren de NMBS met het project "Women in rail" (originality award), de FOD Mobiliteit kreeg de publieksprijs voor een workshopreeks toegespitst op motorische, auditieve en visuele handicaps en voor de tweede keer op rij behaalde de FOD BOSA de eerste prijs met het project "Connectoo". 

Wil je meer weten over de deelnemende projecten? Ontdek ze op de website van Bosa.