Jobat zet RVA-medewerkers in de spotlight

17-05-2023

Onlangs mocht de RVA (Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening) bijzonder bezoek ontvangen. Jobat luisterde naar de ervaringen van twee jonge RVA-medewerkers..

Onlangs mocht de RVA (Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening) bijzonder bezoek ontvangen. Jobat luisterde naar de ervaringen van twee jonge RVA-medewerkers: Semih Musabasoglu (25), dossierbeheerder op de dienst Vergoedbaarheid in Leuven, en Elodie Van Den Berck (24), die werkt voor het Franstalige klantencontactcenter in Brussel. Beiden vertelden over hun keuze voor hun functie en de motivatie die hen daartoe bracht.  

Elodie: “Het is fijn om te weten dat je een burger kon helpen tijdens je werk. Naast de shiften vraagt mijn leidinggevende me soms ook om een tekst te vertalen of mee te werken aan een project. Zo blijf ik bijleren. Mocht ik ooit een ander takenpakket willen, dan kan dat hier gewoon.” 

Semih: “De werkzekerheid, de mogelijkheid om 60 procent te telewerken en de verlofdagen maakten de vacature heel interessant. Het is veel meer dan achter een scherm zitten. Het is fijn werk, in een fijne sfeer”. 

Ze werken elk op een andere dienst, maar ze delen dezelfde passie voor hun job bij de RVA. Semih en Elodie vertelden dan ook met veel plezier over hun fijne werkervaring, gaande van de gezellige teams en hun diverse takenpakket tot hun flexibele uren. Het resultaat mag er zijn! 

Ben je benieuwd naar het hele artikel? Je leest het artikel op: 

Jobat: Werken voor de federale overheid: een kijkje bij de Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening: “In deze job help je mensen” - Jobat.be 

Het Laatste Nieuws: Werken voor de federale overheid: een kijkje bij de Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening: “In deze job help je mensen” | Jobat 2023 | hln.be 

Wil jij de collega van Semih en Elodie worden? Vind de job die bij jou past hier

Of volg ons op: Facebook, LinkedIn en YouTube