U bent hier

De RVA bekroond met de Diversity Award - november 2016

Op maandag 21 november werd de Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening (RVA) bekroond met de eerste Diversity Award voor de federale overheid.  Met deze award wil de federale overheid haar organisaties aanmoedigen om een omgeving te creëren waarin alle personeelsleden gelijke kansen krijgen en aangemoedigd worden om zich ten volle te ontplooien. 

Van de 14 ingediende projecten werd het project van de RVA tot het beste initiatief uitgeroepen om federale personeelsleden bewust te maken van diversiteit in de maatschappij en binnen de federale overheid. De RVA krijgt de award voor het ontwikkelen van een diversiteitscode en de tool ‘Respect’, een interactief bordspel waarmee in groep kan gediscussieerd worden over diversiteit en de kennis van de personeelsleden over de diversiteitscode van de RVA kan worden toegepast op concrete situaties. Via een bedrijfstheater rond diversiteit werden alle leidinggevenden opgeleid om in verschillende werksituaties aandacht te hebben voor diversiteit en er bewust mee om te gaan.

Minister Vandeput overhandigde de Diversity Award op maandag 21 november 2016 aan de adjunct-administrateur-generaal, Claudette De Koninck, en Isabel Lahaye, diversiteitsverantwoordelijke van de RVA.

Een RVA-kantoor zoeken

Top