Gebruik itsme® om in te loggen in de RVA-toepassingen

04-09-2018

Itsme® is een gratis mobiele app waarmee u makkelijk kan inloggen in heel wat online toepassingen, zoals Tax-on-web,...

Itsme® is een gratis mobiele app waarmee u makkelijk kan inloggen in heel wat online toepassingen, zoals Tax-on-web, MyPension of uw bankapp, maar ook op de online toepassingen van de RVA. De RVA gebruikt itsme® voor bijvoorbeeld Breakatwork, de website voor alles wat met uw dossier loopbaanonderbreking of tijdskrediet te maken heeft, of voor de elektronische controlekaart, voor het doorgeven van uw werkloosheidsdagen.

Itsme® biedt tal van voordelen. De waslijst aan wachtwoorden en gebruikersnamen kan u vergeten, dankzij Itsme® hebt u genoeg aan 1 app en 1 code (of uw vingerafdruk). itsme® is ook bijzonder veilig, de toepassing volgt de Europese regelgeving waardoor uw gegevens op de best mogelijke manier worden beschermd.

U kan itsme® gratis downloaden via Google Play of in de App Store. U registreert en identificeert zichzelf eenmalig met een kaartlezer (eID of bankkaart), waarna u een persoonlijk wachtwoord ingeeft van 5 cijfers. Daarna kunt u dat wachtwoord of uw vingerafdruk gebruiken om in te loggen.

Meer informatie vindt u op de website van itsme®.

Video: www.itsme.be/get-started