Nieuwe webinars online aanvraag loopbaanonderbreking

13-06-2024

De RVA organiseert op vrijdag 21 juni en donderdag 27 juni, telkens om 9 uur een nieuwe webinar (1 uur) voor werkgevers over de online aanvraag voor loopbaanonderbreking, tijdskrediet en thematische verloven.

Belangrijk: vanaf 1 juli 2024 wordt de online aanvraag voor werkgevers en werknemers verplicht, met uitzondering van het onderwijs waar de verplichting ingaat op 1 oktober 2024. De overstap naar de online aanvraag nog niet gemaakt? Aarzel dan niet om kennis te maken met de toepassing tijdens deze webinar. Het is niet de bedoeling om tijdens deze webinar dieper in te gaan op individuele dossiers of reglementaire vragen.

Ik schrijf mij in voor de sessie van vrijdag 21 juni

Ik schrijf mij in voor de sessie van donderdag 27 juni

Kunt u die dag niet deelnemen? Niet getreurd, de webinar wordt opgenomen en gepubliceerd op de RVA-website en ons Youtube-kanaal.