Webinar werkgevers: elektronische controlekaart tijdelijke werkloosheid (e-C3.2)

31-01-2024

Sinds 1 september 2023 kunnen alle tijdelijk werklozen gebruik maken van de elektronische controlekaart tijdelijke werkloosheid met het akkoord van hun werkgever.

Deze evolutie houdt voordelen en een vereenvoudiging in voor zowel de werkgever als de werknemers. Informatie over de elektronische controlekaart tijdelijke werkloosheid vindt u in ons infoblad.

In dit kader organiseert de RVA ook webinars op 7 (NL) en 8 (FR) februari voor de HR-verantwoordelijken van ondernemingen om hen in te lichten over de voordelen van die elektronische controlekaart.

De Nederlandstalige webinar op 7 februari is al volzet; meer dan 1000 werkgevers schreven zich in. Daarom organiseren we een bijkomende Nederlandstalige webinar op woensdag 14 februari om 14u.

Ook voor de Franstalige webinar op 8 februari om 14h zijn nog plaatsen beschikbaar.

Schrijf u in via het registratieformulier dat u vindt achter de bovenstaande links. De RVA gebruikt uw gegevens enkel in het kader van deze infosessie.

De online infosessie vindt plaats via Microsoft Teams. Ook als u niet over Microsoft Teams beschikt, kunt u deelnemen via de online webpagina. De inloggegevens ontvangt u via mail na registratie.

Kunt u die dag niet deelnemen? Geen nood, een opname van de webinar wordt nadien op de website van de RVA gepubliceerd in de rubriek ‘Webinars’.